Meteen naar de inhoud

Contactlenzen

[slideshow_deploy id=’65’]

 

Optiek van de Kamp is ook al jaren een begrip als het gaat om contactlenzen. In onze contactlenspraktijk kunt u terecht voor alle soorten lenzen. Onze specialisten adviseren u graag.

Nachtlenzen:

’s Nachts lenzen dragen en overdag scherp zien zonder bril of lenzen.

Nachtlenzen draag je alleen maar ‘s nachts. Overdag heb je dan zonder bril of lenzen een zo optimaal mogelijk zicht. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen – zonder dat je het merkt – je ogen. Het is een fantastische uitvinding voor alle mensen die een bril of lenzen moeten dragen. Vooral voor mensen die soms last hebben van droge of gevoelige ogen.

Zachte Lenzen:

Zachte lenzen zijn gemaakt van een speciaal materiaal dat water, dus ook traanvocht kan opnemen. Dat materiaal wordt flexibeler en de zachte lens voegt zich naar het oog.

Doordat zachte lenzen minder bewegen dan vormvaste lenzen voelen ze direct comfortabel aan. De nieuwe generatie zachte lenzen wordt gemaakt van Siliconen materiaal wat bij minder vocht toch optimaal comfort biedt.

Vormvaste Lenzen:

Vormvaste lenzen zijn de verbeterde versie van de vroegere harde lenzen.

Het materiaal is tegenwoordig minder hard. Vormvaste lenzen zijn niet zo gevoelig voor beschadigingen als andere lenzen. Door de vaste vorm corrigeren ze eventuele oneffenheden van het oog en geven ze een optimaal zicht. Ze hebben een langere levensduur dan zachte contactlenzen.