Meteen naar de inhoud

Expertise

[slideshow_deploy id=’541′]

 

Expertise is een een vaststaand feit bij Optiek van de Kamp.
Deze houden wij up to date door het constant volgen van bijscholing, cursussen, en congresbezoeken.

Deze kennis gebruiken onze specialisten voor de uitgebreide oogmeting en het oogonderzoek.
Maar daarnaast maken wij ook gebruik van  de nieuwste technieken om een optimale kijkoplossing te kunnen bieden.

DNEye scanner

Wij beschikken nu over de DNEye/EyeLT oogscanner van Rodenstock. Hiermee kunnen wij naast de oogsterkte (Sferisch en Cilinder) nog 18 beeldfouten die in uw ogen kunnen ontstaan meten. Als u dit laat corrigeren, dan geeft het u een beter contrastzicht en minder lichtverstrooiing. Hierdoor ziet u helderdere kleuren en heeft u een beter nachtzicht.

Voor multifocaal dragers kan het apparaat verschil meten tussen de cilindersterkte voor veraf en dichtbij, mocht hier een verschil geconstateerd worden dan leidt correctie hiervan in een multifocaal glas tot scherper lezen en een tot 40% bredere leeszone.

Wij kijken er enorm naar uit om vrijblijvend een DNEye scan afnemen. Aan de hand van de scan leggen wij u uit wat en hoeveel een brillenglas met DNEye/EyeLT voor u kan betekenen.

Impressionist:

Als opticien doen wij met brillen wat een vakkundige kleermaker met kleding doet. Als erkend opticien gebruikt daarbij de innovatiefste technologie. Met het adviessysteem ImpressionIST® 3, krijgt u nog meer service bij het zoeken naar de perfecte kijkoplossing.

De kern van het apparaat is de 3D-stereocameratechnologie. U kijkt in de spiegel van ImpressionIST® 3 en wordt daarbij door twee camera’s vanuit twee gezichtshoeken opgenomen. Hiermee kunnen automatisch uw persoonlijke gegevens bepaald worden, zoals pupilafstand, hoornvliesafstand en doorbuiging montuur.
· Ook dankzij deze technologie krijgt u een ongeëvenaard persoonlijk en nauwkeurig resultaat. Hierdoor kunnen wij u beter inzicht geven in de opbouw van multifocale glazen en laten zien waarom u aan het ene glas beter kunt wennen dan aan het ander. Daarna kunnen wij de glazen volledig op maat voor u maken.